вторник , 27 юни 2017
ТОП НОВИНИ

Истории за духове, от които ще ви настръхнат косите.. „Ghost stories, which will bristle hair ..“

Истории за духове, от които ще ви настръхнат косите.. „Ghost stories, which will bristle hair ..“

 

Истински истории за духове, които ще ви ужасят

Предлагаме ви няколко истории за духове, които наистина ще ви втрещят. Някои се отнасят скептично към такива теми, други пък им вярват. Едно е сигурно, от стари времена, та чак и до днес, във времето на високите технологии такива мистични предания вълнуват много от хората. Има очевидци, които разказват за едни и същи призраци, появили се на различни места по света.

23123

 

 

 

Преди повече от половин столетие на летище Хийтроу става самолетна катастрофа. Загиват 22-ма пътника и докато спасителите търсят оцелели сред останките на самолета, се появява мъж с черни дрехи. Той пита дали е открита чантата му и се и след това се разтваря във въздуха. От 1948 г насам много хора твърдят, че са виждали духа на бродещия из летището мъж, който търси чантата си.

 

Друг дух се появява на старото гробище в Охайо. Мери Стокъм е дух на жена, за която легендата разказва, че е отровила децата си. Тя има девет деца, едното от които е душевно болно. Вторият й мъж решава да се отърве от него и го убива, за което е наказан жестоко чрез обесване. В последствие Мери започва да си отмъщава за загубата на съпруга си, като хвърля вината върху децата си. Тя отравя шест от тях, и когато това се разбира е осъдена на смърт и обезглавена. Духът на Мери Стокъм продължава да живее и до днес, появявайки се в старото гробище, търсейки главата си. Това се случва при лошите духове, които не искат да приемат смъртта и остават на земята. За съжаление привидението на Мери вреди и на днешните жители на Охайо, тъй като се случват доста катастрофи около гробището. Всеки може да се шокира, когато види обезглавен дух.

 

Духът на Абигейл, осемгодишното момиченце от Плимут, обитава една от спалните на втория етаж от дома си. Много хора твърдят, че са го виждали.

Преданието разказва историята на малката Абигейл, която е дъщеря на рибар. Майка й се грижи за нея, докато бащата често отсъства от дома, но много я тормози. Един ден рибарят излиза в морето и не се прибира. За това нещастие е обвинена малката Абигейл и родителката й я пребива до смърт, като обяснява на властите,че детето е починало от инфекция.

Оттогава духът на Абигейл броди из спалнята и не може да намери покой.

Местните хора твърдят, че ако някой застане под прозореца и извика на Абигейл да слезе, на прозореца ще се появи малко момиче облечено в призрачно бяла рокля .

 

Източник: http://www.chudesa.net/

About Svejobg

One comment

  1. Има хора, които не вярват в духове, но в различни точки на света те се появяват и има много очевидци, които разказват истории за едни и същи призраци. Бащата на Абигейл бил рибар и често отсъствал от дома си. Майката на момичето го тормозела много и Абигейл изпитвала страх, когато оставала с нея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*